ir. Jantien van Oord

Projectmanager


Als persoon ben ik een betrokken teamspeler, maar ik voel me ook comfortabel om zelfstandig te werken. Qua inhoud draag ik graag bij aan het identificeren van kansen om duurzaamheid- en sociale prestaties te verbeteren en besparingen te benutten.

Jantien is milieukundige en studeerde af op Milieubeheer en Natuurbescherming aan de Wageningen Universiteit. Ze heeft gewerkt als beleidsadviseur en projectleider duurzaamheid.

Ze is ervaren in beleidsontwikkeling, implementatie en monitoren van verschillende duurzaamheidthema’s. Haar focus is het stimuleren van op duurzaamheid gericht gedrag en het samen tot stand brengen van een duurzame, milieuverantwoorde en circulaire aanpak/bedrijfsvoering.

“Als persoon heb ik heb een flexibele, pragmatische en multidisciplinaire aanpak. Daarbij ben ik er goed in om oplossingen op maat aan te bieden met tastbare resultaten die begrijpelijk en nuttig zijn voor alle betrokken belanghebbenden. Goed luisteren en humor maakt me tot een collega met wie je graag samenwerkt.”